Bestellen
Een uniek gedicht, je persoonlijke songtekst, die speech voor trouwerij, afscheid of jubileum? DichtPiet gaat aan de slag om voor je te schrijven. Hieronder staat hoe dat in zijn werk gaat. Wanneer u iets bestelt dan ontvang ik graag via het mailadres aanvraag@dichtpiet.nl, de volgende gegevens:      1 Voor wie is het? 2 Wanneer moet het af zijn?  
3 Voor welke gelegenheid is het?
4  Is er een surprise of cadeau?
5 Welke informatie moet ik verwerken in de tekst?
6 Hoeveel mag het kosten (zie prijzen hieronder)?
7 Wat zijn uw adresgegevens: naam, adres, telefoonnummer?
     

Zodra ik al deze gegevens binnen heb neem ik contact met u op en ga ik vervolgens aan de slag. Prijzen:
Een gedicht kost 2,50 euro opstart- en administratie kosten + 0,50 euro per dichtregel. Voor een gedicht van 10 regels betaald u dus 2,50 + (10 x 0,50) = 7,50 euro. (LET OP VOOR ORGANISATIES GELDEN ANDERE TARIEVEN)
Een songtekst kost standaard 40,- euro.Teksten en speeches voor trouwerijen, jubilea, uitvaarten enzovoort worden berekend aan de hand van de gewerkte tijd.  Lieve Kassa Kanjers,   Wat een goede test Helaas deze keer scoorde ik niet te best Ik heb als docent vele bezigheden En dit jaar was dichtpiet even iets uit het verleden Dit weekend stond gepland als tijd om te dichten Want als docent heb je vele and’re plichten Toch heeft uw test me aan het denken gezet En staat er nu een kleine verklaring op het net   Misschien is het wel het einde van dichtpiet.nl Niet de hele site hoor, maar de functie ‘bestel’ Dit jaar ga ik naar hulppieten op zoek Met wie ik dan ga kijken naar een nieuwe stijl en look We worden wel een dichtpieten school misschien De rijmacademe? Ach we zullen het wel zien Bedankt sowieso voor uw wake-up call U brengt zo stiekem een hoop aan de rol   De groetjes krijgt u niet… …alleen van Sint, maar ook van Piet   (;p Videoboodschap:  https://www.youtube.com/watch?v=WXMTrTZ2jnc